Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cestopis úžasné dlouhé plavby kolem celého světa - den šestý

dscn5797.jpg

Cestopis úžasné dlouhé plavby kolem celého světa - den šestý

6 den:  11.1.2015

Neděle  -   1.týden                      

Trasa: na moři

Časové pásmo: – 2 hod.

Dnes opět  měníme čas o jednu hodinu méně, tedy máme o 2 hodiny méně jako čas , který máme v České republice, ale postupně budeme stále korigovat čas podle toho, kde se budeme právě v tom  okamžiku  s lodí nacházet. Celkem svět je rozdělen na  24  časových pásem a v průběhu naší plavby všechny tyto časy využijeme. Dnes poplujeme celý den a ještě následující dva dny, dokonce poplujeme kousek od Kanárských ostrovů na kterých přistaneme o tři měsíce později při našem návratu do Evropy. Po všechny 3 dny máme v úmyslu vyzkoušet některý z kurzů, které jsou pro návštěvníky zde na lodi připraveny. Plujeme po Atlantiku a už pociťujeme mírné, ale zato stabilní pohupování celého monstra naší loďi a se všemi jejími návštěvníky.

Večer jsme shlédli v divadle  další pěkné šou mladé akrobatky a staršího šoumena, bohužel tentokrát jsme přišli dost pozdě a výhodná místa i k filmování nebyla, nicméně i tentokrát program byl dobrý a bude to chtít včas si zajistit výhodnější místo v přízemí.

Dnes také večer jsme zaregistrovali naši kartu, a zakoupili možnost připojení přes internet ( 10 hodin za 82,50 Euro, abychom nebyli závislí jen na Wifi, na které jsme se ještě nepřipojili nikde na pevnině.

 

dscn5755.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Naše loď, kajuta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Aleš - Malé vlny a hodně zážitků

Až do Casablanky jsme s Libuškou si zavzpomínali, jak to kde bylo. Škoda, že máte na pevninu jen tak málo času.

 


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 50
Celkem: 3017548
Měsíc: 11369
Den: 2319