Jdi na obsah Jdi na menu
 


dscn7473.jpg

Cestopis úžasné dlouhé plavby kolem celého světa – třicátý čtvrtý

34.den: 8.2.2015

Neděle  - 5.týden                      

Trasa:  Punta Arenas (Chile)

Časové pásmo: - 4 hod.

Začíná velmi studené, deštivé a větrné počasí. Chtěli jsme vyrazit jen na začátek města k připojení na internet a odeslání fotek a cestopisu, ale těsně před odchodem nás zastavil rozhlas s hlášením nepříznivých podmínkách k převozu do přístaviště. Tento zákaz byl později odvolán, aby hosté mohli uskutečnit zarezervované výlety, ale vlny byly stále velké, takže jsme se rozhodli na pevninu nevyrazit.

Zato jsme z okna sledovali jak se s vlnami potýkají naše tři záchranné čluny a přitom jsme zahlédli skupinku tří nebo čtyř delfínů, skotačících k pobavení turistů kolem jednoho ze člunů.

Po odpoledním plavání při účasti na jedné z míčových her,  naše družstvo vyhrálo a všichni čtyři členové obdrželi Costa kabelku. Na lodi je denně v malé kapli mše a v neděli navečer v divadle pro větší počet cestujících. Po večeři jsme zavítali do divadla.

Dnes vystoupilo Duo Donnert, maďarská dvojice akrobatů, která je proslavená hlavně v Evropě, pochází ze známé cirkusácké rodiny a jedním z triků se zapsala do Quinnessovy knihy rekordů. Jednalo se o žonglování třemi nastartovanými motorovými řetězovými pilami. I další čísla byla zajímavá, akční a na samé hranici výjimečnosti. 

dscn7464.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Jižní Amerika - Chile - Punta Arenas

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 69
Celkem: 3058582
Měsíc: 46232
Den: 3184