Jdi na obsah Jdi na menu
 


costa-deliziosa---info-o-lodi.png

Cestopis úžasné dlouhé plavby kolem celého světa – sto pátý

105.den: 21.4.2015

Úterý - 16.týden                      

Trasa:  na moři

Do konce plavby zbývá: 11 dnů

Časové pásmo: -2 hodiny

 

Jana v týmové soutěži volejbalu vsedě získala stříbrnou medaili, je to celkem 8. medaile, Luďa i Jana jich svorně získali po čtyřech, ale Jana získala 1 zlatou, 3 stříbrné, Luďa po dvou medailích stříbrných a bronzových.

U oběda si k nám přisedl šéf barů Mario a předali jsme mu k podpisu od kapitána lodi Francesca Seery mapu, kde je vyznačena naše plavba kolem světa, snad na ni seženeme i razítko Costa. Mario nám znovu přislíbil fotky i video a zase nám trochu přiblížil život a práci posádky. Při rozhovoru jsme si trochu posteskli, že tato velmi příjemná doba nám za chvíli skončí a vrátíme se do normálního života a všedních dnů, ale ty úžasné vzpomínky nám zůstanou.

 

Večer v divadle vystupovali tentokrát zaměstnanci lodi, Aldo ještě před vlastním programem zahrál pár skladeb na klavír a v hodinovém programu se představili hlavně tanečníci a animátoři ve scénkách, ale i kuchař z Filipín, který denně zhotovuje ze zeleniny a ovoce úžasné výtvory, tanečnice  zaměstnané jako pokojské z Indie s břišními tanci, dále zpěvák z Indonésie, zpěvačka pracovnice turistické kanceláře, silák Alessandro - důstojník z lodi a jeho pravý opak - maličký bridžový génius. Nám se velmi líbil číšník z Jamajky, který žongloval s lahví v mnoha pozicích a imitoval hlasy zvířat.  Všichni si zasloužili veliký potlesk a s Janou jsme naznali, že mnozí draze placení „umělci“ třeba ani nedosahují kvalit těchto amatérů z posádky lodi. Byl to úžasný zážitek, snad i nejlepší, jaký jsme prožili dosud v lodním divadle.

cesta-kolem-sveta-mapa-s-s.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Plavba kolem světa 2015

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 35
Celkem: 3017503
Měsíc: 11324
Den: 2289