Jdi na obsah Jdi na menu
 


dscn8782.jpg

Cestopis úžasné dlouhé plavby kolem celého světa – padesátý sedmý

57.den: 3.3.2015

Úterý - 9.týden                      

Trasa:  na moři směr království Tonga

Časové pásmo: - 11 hod.

 

V uplynulých třech dnech jsme prožili nádherné přírodní zážitky na třech ostrovech Francouzské Polynésie – Tahiti, Moorea a Bora Bora. Nyní budeme čtyři dny plout do ostrovního království Tonga.

Zmíníme se i o jiných věcech, které jsme již poměrně dost poznali a setkáváme se s nimi každodenně. Záchody na lodi jak jsme psali jsou vždy všude v perfektním stavu, co se týče vybavení a čistoty, také jsou zde záchody pro vozíčkáře. Na všech záchodech je slyšet lodní rozhlas. Jsou zde alarmy k přivolání pomoci, otevírání dveří je na fotobuňku. Ale chceme napsat také dosavadní zkušenost z našich cest po městech. Veřejné toalety v Jižní Americe i Oceánii jsou dobré kvality a čistoty a jsou zdarma, proto také není vidět, že by lidé potřebu prováděli na veřejných místech jako je tomu u nás.

A odpolední program byl tradiční, kdy jsou všichni na lodi i přes den, opět jsme hráli různé hry a večer bylo divadlo lodní taneční skupiny se zpěváky Kováčová, Hartman a koukli jsme se jen chvilku, protože se nám tento program už okoukal, zato jsme se zaposlouchali do vážné hudby v podání tria  DIVINA. Potom byla soutěž animátorů o nelepší pár a my jsme nastupovali jako třetí a nedostali jsme se do finále, kde byli Italové a Španělé, přesto Jana obdržela už druhý přívěsek a Luďa kabelku na krk , prostě opět jsme byli vidět a dobře jsme reprezentovali naši zem.

dscn8677.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Francouzská Polynésie - Moorea, Bora Bora


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 64
Celkem: 3062152
Měsíc: 48449
Den: 3530