Jdi na obsah Jdi na menu
 


Den Dvacátý Druhý - "Krok za krokem " Expedice Jižní Afrika 2013

Den Dvacátý DruhýSobota 27.7 2013 – do konce zbývá 20 dní

 mutare2.jpg

Den Dvacátý DruhýSobota 27.7 2013 – do konce zbývá 20 dní

chimanimani_01.jpg

Mutare je město na východní hranici Zimbabwe, žije zde asi 300,000 lidí. Město Mutare se nachází uprostřed malebného pohoří, které odděluje Zimbabwe a Mosambiku. Město je velmi bohaté na kulturu, s rozsáhlou historií a turistickými treky po okolí.

Většina návštěvníků zná Mutare jako ráj Zimbabwe, existují zde majestátní a dech beroucí výhledy na přírodu - vysoké zelené hory, divoká zvířata v oborách a parcích. Mutare má škálu vynikajících středisek a zařízení v Zimbabwe. Patří mezi ně Nyanga Mountains, které jsou ideální pro safari, horolezectví, pěší turistiku, jízdu na koni, rybaření a tak dále. Mezi oblíbená místa v Mutare patří Vumba, Sakubva, Murambi, Dangamvura, Leopard Rock Hotel, Pass, Larochelle, Penhalonga, Redwing důl ...
 
Chimanimani Národní park je pravděpodobně v Africe nejméně známá přírodní rezervace. Nachází se zde nádherné Chimanimani hory, masivní bariéra rozeklaných skal, tvořící hranici s Mosambikem. V samotném parku je možné navštívit tradiční vesnici Shona, popovídat si s místními lidmi, prozkoumat místní tržiště (msika).

1974-09.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 41
Celkem: 3056899
Měsíc: 45123
Den: 2539