Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prolog - co bylo

        Za posledních deset roků jsem se věnoval hlavně jeskyňářství  nejen na Moravě, ale zůčastnil jsem se mnohých expedicí i do starých důlních děl na Slovensku, Slovinsku, ale také  velmi daleko v Kalifornii, Oregonu či Novém Jižním Walesu. Za zlatinkami a velikým poznáváním a dobrodružstvím jsem jezdil po části Evropy , ale i mimo ni  a  účastnil  jsem se i  ME a MS  v rýžování zlata a to se střídavými úspěchy .

        Expedičním řádně připraveným způsobem jsme v malém kolektivu nadšených lidí procestovali také v USA  pět států západního pobřeží, dále po několika měsících značnou část Austrálie a také všechny hlavní ostrovy Japonska.

        Krásné vzpomínky mám  nejen na přírodu, hory, sopky, pouště,  ale také na architekturu měst, pamětihodnosti, muzea, přátele a nevšední zážitky. Kdyby nebylo dostatek fotografického materiálu , zpracovaných filmů, poznatků v napsaném deníku  nebo kamínků z těchto cest  jistě postupně by část zážitků se pozapoměla.

        Právě s tímto úmyslem zaznamenat počínání  a postup této jistě nevšední expedice  a to zasíláním fotografií postřehů na těchto stránkách přes internet  a to již v průběhu cesty volím toto po celou dobu 32 dnů . Tyto stránky jsou určeny pro  informovanost všech přátelů, příznivců i rodiny. Věřím, že tento můj úmysl se podaří naplnit, že bude dostatek příležitostí zážitky s fotkami potěšit všechny tam doma a že nám budete držet palce, aby program byl naplněn a celá expedice dopadla dobře,  jak si všichni přejeme.

 
 


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 30
Celkem: 3045129
Měsíc: 38770
Den: 2086