Jdi na obsah Jdi na menu
 


Den jedenáctý – čtvrtek 10. února 2011 - Ekvádor

 

equateur-2006-b-20098.jpg

 

Den jedenáctý – čtvrtek 10. února 2011

do konce expedice zbývá 26 dní
Ekvádor  
Počasí: v horách chladno a prší, u moře teplo a prší
Čas. pásmo: + 6 hodin
Přeprava: Autobus, dálkový autobus
 
„ Krok   za   krokem „
Dnes jsme vstávali brzy ráno, prošli jsme velice zajímavé ekvádorské město na pobřeží Tichého oceánu, ale i tady pršelo. Byli jsme na pěkném i když ne velikém náměstí opět Simona Bolívala, kde je veliké množství leguánů, kteří se pohybují po zemi, rádi vyhledávají právě památník, ale jsou i vylezlí v korunách stromů a spí. Na jedné straně náměstí je opět krásná a veliká katedrála, zajímavé je to, že nikde v kostele jsme neviděli vzduchové varhany jako je to u nás pravidlem. Ještě před polednem jsme se vydali na autobusový terminál a čeká nás dlouhá cesta do hlavního města Peru – osmitisícové Limy.
 
Vizitka účastníka naší Expedice Jižní Amerika 2011
Milan Lhotský má 60 let, vědec, bydlí Kalinovo u Bratislavy, zájmy turistika, bicykl, kosení trávy, dobré jídla a nemusí to být vždy steaky na který se těší v Argentině. Jeho snem je prozkoumat Havajské sopky.
Ingrid jeho manželka má něco víc jak 50 let, má zájem o „vrtání zubů“, tedy je zubní lékařka a opravdu má hezký úsměv s krásnými zuby. Zážitek má z plavání na Kypru také jezdí ráda na kole s Milanem, sny má téměř splněné, chybí jí jen trek okolo Annapurny v Himalájích – je to trošku vyšší cíl, ale splnitelný.
 

Náhledy fotografií ze složky Ekvádor - Expedice Jižní Amerika 2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 3006181
Měsíc: 2
Den: 2