Jdi na obsah Jdi na menu
 


Den dvacátý devátý - pondělí 28. února 2011 - ARGENTINA

333_img_0848.jpg

Den dvacátý devátý – pondělí 28. února 2011

do konce expedice zbývá 8 dní
ARGENTINA  
Počasí: teplo, sluníčko
Čas. pásmo: - 5 hodin
Přeprava: autobus do Iguazu
 
 
 
„ Krok   za   krokem „
 
Ráno v hotelu byla vynikající snídaně formou švédských stolů, dnešní program je zcela individuelní, ráno jsme jeli metrem tentokrát už ne 332_img_0798.jpghistorickým, nicméně starým s nízkou výměnou vzduchu do části, kde se nachází předměty, které lze zařadit jako vhodné dárky pro naše nejbližší. Jistě je zde veliké množství druhů koženého zboží, opasků, kabelek či peněženek, nicméně v přepočtu na naše peníze je to pořád velmi drahé. Ale zde jsme asi poprvé a naposledy a je nutné se řídit nejen cenou, ale zda dárek někomu udělá radost. Nakoupili jsme peněženky a také karafy na matei samotné maté, snad i u nás to bude někomu chutnat víc než nám zde v Argentině. Vidět je také množství dresů s číslem Diego Maradona a číslem 10 Lionel  Messi, což je asi fotbalista v dnešní době nejlepší na světě. Bylo nutné ještě dnes něco koupit pro noční cestu autobusem do Iguazú což jsou úžasné vodopády a snad i počasí nám bude přát, aby výsledek fotek či videozáznamů byl co nejlepší.
 
Ano tato expedice je náročná dlouhými autobusovými přejezdy, zvláště v noci se těžko nachází vhodná pozice k tomu, aby člověk v omezeném prostoru své sedačky si našel svoji pohodlnou pozici a usnul, zvláště při klimatizaci, kdy je vnitřek autobusu prochlazován, ale to je prostě tak a člověk se s tímto musí nějak vyrovnat. Drobné i větší zdravotní potíže snad potkali každého z nás, spálení kůže, rýma, průjem, kašel všechno se střídá, ale prostě po tak dlouhé době a složitosti se to dá předpokládat. Takže od 15 hodin dnes odjíždíme k vodopádům a už toho před námi tolik není, začínáme 5 týden našeho dlouhého, těžkého, ale nesmírně krásného putování po Latinské Americe.
 
 

Náhledy fotografií ze složky Argentina - Expedice Jižní Amerika 2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Franta - Co se děje?

Safra, safra, co se děje? Denně koukám na stránky a buď nám Luďu sežraly piraně, nebo mu někdo ukradl noťas a nebo ho sbalila nějaká šarmantní ríjodežjanérjanka a je tak vyfluslej, že nenapíše ani řádku.
Má někdo nějakou zprávu? Pokud ano, sem s ní!

Luďa Hartl - Re: Co se děje?

Franto, ale i ostatní co měli o mne strach , že nedostávají zcela pravidelně moje zápisky, odmlčel jsem se opravdu na týden z důvodů zcela jednoduchých složitost s připojením na internet v 7 "nejbohatší zemi Světa Brazílii!". Nyní jsem již doma. Luďa

Pavel - Bohužel je mimo dosah připojení.

Po vodopádeh Iguacu nás teď zastupuje v Rio de Janeiro na karnevalu.

 


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 34
Celkem: 3055383
Měsíc: 44224
Den: 2315